Det bästa är familjekänslan som vi har på jobbet!

2019-12-11

Träffa Anders Karlsson som är Account Manager på Tranpenad Logistik & Industri  i Göteborg. Anders kommer från en lång karriär på gamla pappersbruket Papyrus i Mölndal. Där började han med att köra truck på lagret men arbetade senare med personal i 10 år vilket han trivdes bra med. 2005 började dåvarande chefen Håkan Nilsson på Tranpenad och när man 2006 behövde utöka fick Anders frågan av Håkan om han ville komma med i teamet på Tranpenad. Efter 20 år lämnade han så Papyrus och började som konsultchef på Tranpenad istället. Nyligen bytte han tjänst till Account Manager. Han trivs mycket bra på företaget.

- Det bästa med att arbeta på Tranpenad är familjekänslan. Vi jobbar nära varandra och har roligt på arbetet. Jag brinner för att arbeta med människor och får göra det mycket genom jobbet, säger Anders.

Anders jobb som Account Manager är väldigt omväxlande berättar han. Han beskriver att det känns som att han jobbar med allting – men mest med personalen. Han håller även i kundkontakter, kundmöten och intervjuer. Kunderna skall vårdas men även den egna personalen, menar han.

Anders är bosatt i Mölndal där han även växte upp. Han bor tillsammans med sin fru men hans tre vuxna barn är utflugna. Familjen har ett lantställe på Tjörn där han älskar att spendera fritiden. Han har ett stort idrottsintresse och försöker att inte missa några matcher med favoritlaget Blåvitt.

Något som kanske inte alla vet om Anders är att han sedan 1995 är medlem i Finska Bastubadarklubben. Han fick utmärkelsen i samband med ett besök på Finnkampen – men han har inte badat sedan dess!

Anders tror mycket på Tranpenad och tycker att framtiden ser ljus ut.  Han förklarar att han har varit med under både tuffa tider som när lågkonjunkturen slog till 2008 och även bra tider - men Tranpenad har alltid lyckats stå starka mot konkurrensen.

På bilden ovan flankeras Anders av två av sina nära kunder Arez Hawrami, Supervisor och Roar Hansen, Operation Manager på Schenker Logistics i Göteborg.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.