Fredagsfrukost för Göteborgs Stadsmission

2021-12-17

Äntligen fredag och vi dukar i vanlig ordning upp för gemensam frukost på kontoret. Men för alla är inte jultiden förknippad med värme, gemenskap och ett uppdukat bord. Det vill vi vara med och ändra på.

I 20 år har vi på Göteborgskontoret samlats varje fredag för att äta frukost tillsammans. Villkoret: varje medarbetare bidrar med 150 kronor av sin månadslön och bjuds på fredagsfrukost av företaget som tack. Vid årets slut dubblerar företaget den insamlade summan som sedan skänks till Göteborgs Stadsmission.

Det är ett initiativ och en tradition som uppskattas enormt bland oss medarbetare där vi får möjlighet att ge tillbaka till det lokalsamhälle vi verkar i, samtidigt som vi gör något trevligt tillsammans. Vi hoppas att vi genom att dela med oss av vår frukosttradition kan inspirera fler företag att göra samma sak. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra skillnad!

Just nu arbetar Göteborgs Stadsmission för fullt med att dela ut varma vinterkläder och mat inför jul. Ta reda på hur du eller ditt företag kan hjälpa till här.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.