Ingen dag är den andra lik för mig!

2019-08-30

Hon kommer från en bakgrund som elit-innebandyspelare, älskar havet och att ha många bollar i luften på jobbet.  Sofia Ekroth är endast 25 år gammal men axlar ansvaret som konsultchef på Tranpenad i Helsingborg mycket bra då hon älskar sitt jobb och variationen hon får i sin tjänst.

- Ingen dag är den andra lik för mig. Som konsultchef gör jag allting från rekryteringar, intervjuer, löner, annonser och jag är även ute och säljer. Det blir också en hel del så att jag är ute på arbetsplatserna och tar hand om de anställda. Det är verkligen ett roligt jobb!

Sofia är nyanställd på Tranpenad och började den 23 mars i år. Hon är utbildad personalvetare och har tidigare varit anställd inom branschen, innan hon valde att fortsatta till tjänsten som konsultchef på Tranpenad i Helsingborg.

- Tranpenad är ett företag som tar hand om de anställda och har fattat att de anställda är deras ansikte utåt. Det är ett bra företag att arbeta för!

Sofia bor nu i Ängelholm som också är hennes födelseort. Träningen är viktig för Sofia då hon är gammal elit-innebandyspelare och det alltid varit en stor del av hennes liv.

- Något som inte alla vet om mig är att jag föreläser om Ortorexi som är en tränings-ätstörning. Jag känner att det behövs att man pratar mer om detta. Speciellt idag när det är så mycket fokus på vikt och träning. Jag tycker att det känns bra att veta att det finns människor som jag har hjälpt genom åren med mina föreläsningar.

Sofia tror att framtiden är ljus för Tranpenad i syd, speciellt i Helsingborg och hon ser fram emot att få vara med och bygga upp regionen.

- Jag tror att vi har en extremt stor potential att kunna bli någonting stort härnere!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.