Konsultchef Sheikh Asad: ”Vi på Tranpenad försöker att ge alla som har motivation till att arbeta en chans!”

2020-06-12

Träffa Sheikh Asad som är Konsultchef i Jönköping. Asad har sitt ursprung i Pakistan och kom till Sverige 2015. I Pakistan studerade han på högskolan, arbetade med Event Management samt utbildade. Efter sin flytt till Sverige gjorde han klart sin utbildning och tog sin Bachelor inom International Management på Jönköpings universitet.

Asad flyttade sedan till Stockholm och arbetade först med incheckning på Viking Cruises, på DMC Cruises och sedan som Support Supervisor på flygplatsen. 2016 började han att arbeta i bemanningsbranschen och efter 2,5 år kom han till Tranpenad i Jönköping.

”Kontoret i Jönköping var då litet och befann sig i uppstartningsfasen.  Jag tog det som en utmaning då ingenting var enkelt i början. Det blev mycket hårt arbete men det har också varit roligt. Idag har jag många trevliga kollegor som jag tycker om och det är viktigt.”, berättar han.

Asad beskriver att hans arbete som konsultchef är varierat och att det alltid handlar om kunderna först och främst. Han har nära kontakt med kunder som har behov av personal inom allt ifrån lagerpersonal till handledare. Han lägger ut mycket annonser, granskar CV:n, utför intervjuer mm.

Det bästa med att arbeta för Tranpenad tycker Asad är att kunna ge människor en möjlighet och att hjälpa dem till arbete.

”Vi på Tranpenad försöker att ge alla som har motivationen till att arbeta en chans! Vi är duktiga och uppfinningsrika när det gäller att snabbt hitta lösningar för våra kunder”, säger han.

Sport är ett stort intresse för Asad och när han är ledig spelar han gärna volleyboll, basket eller simmar. Att resa är också ett stort intresse och han berättar att han varit mycket i Dubai och Storbritannien. Nästa resmål kommer att bli Kina och USA. Det är viktigt för Asad att få umgås med sina vänner då han inte har någon familj i Sverige.

Något som kanske inte alla vet om honom är att han fick problem med sitt Pakistanska körkort när han först kom till Sverige. Han berättar att han skulle ansöka om en förlängning av giltighetstiden på sitt gamla körkort innan han kunde få sitt svenska vilket ställde till lite problem för honom och han blev ombedd att betala böter. Det hela gick till rättegång. Sheikh valde att inte anlita en advokat i fallet utan representerade sig själv – och vann!

 

Tack för en trevlig pratstund Asad!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.