Möt Ida Turos, ny Marknadskoordinator.

2021-11-04

Vi fortsätter att växa och presenterar stolt vår senaste värvning Ida Turos, ny Marknadskoordinator hos oss på Tranpenad.

Ida kommer närmast från studier inom kommunikation på universitet i Stockholm och Göteborg. Parallellt arbetade Ida deltid med innehållsproduktion för hemsidor och sociala medier inom bland annat E-handel.

 Hej Ida!

Vad blir dina uppgifter på Tranpenad?

Jag har fått en bred och spännande roll där jag bland annat kommer att stötta ledning och kontorschefer med marknadsmaterial och roliga aktiviteter för våra konsulter. Jag kommer också att jobba mycket med vår hemsida och sociala medier. Jag har verkligen fått ett bra mottagande av mina nya medarbetare och känner mig riktigt taggad på att få sätta igång!
 

Vad gör du på fritiden?

Min lediga tid spenderar jag helst med mina vänner, familj och sambo. Sedan har jag faktiskt precis köpt mig ett elpiano som jag försöker sätta mig och klinka lite på emellanåt!
 

Vad är det inte alla vet om dig?

När jag var 15 år var jag med i TV-programmet Körslaget. Vår körledare var sångaren i hårdrocksbandet Mustasch, Ralph Gyllenhammar. Vi var det lag som av misstag presenterades att vi gått vidare i tävlingen av programledaren Gry Forsell. I Youtube-klippet ”Det hemska TV-ögonblicket som fick deltagarna att rasa” kan man se mig gå från jubel till fullständig besvikelse. Ganska roligt så här i efterhand.
 

Vi tackar Ida för pratstunden och här kommer länken till klippet på YouTube: Se klippet här.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.