Nu går vi in som guldpartner till Rögle BK!

2021-12-10

Det är nu ett drygt år sedan vi tog klivet in på den skånska marknaden genom att slå upp dörrarna till vårt nya bemanningskontor i Helsingborg. Nu slår vi även rot i Catena Arena och går in som guldpartner i Rögle BK - en förening med stark lokal förankring, men också ett starkt varumärke inom hockey-Sverige nationellt.

- Det känns jätteroligt att få gå in som guldpartner i Rögle och att genom det få chans att öka vår närvaro i regionen och fortsätta bygga nätverk i ett forum som vi älskar, säger VD Tomas Hulth.

Som bemanningsaktör är en av våra främsta drivkrafter att hjälpa människor ut på arbetsmarknaden och att genom det bli inkluderade i samhället. På samma sätt har vi alltid sett på idrotten som en inkluderande och förenande kraft där människor får möjlighet att mötas och utvecklas tillsammans. Det är en syn som vi delar med Rögle BK som genom initiativet Grönvit hållbarhet bland annat arbetar för att bidra till ett socialt hållbart samhälle. Genom vårt samarbete vill vi på Tranpenad inte bara vara en logga på sargen, utan även vara med och sponsra det hållbarhetsarbetet.

- Bemanning och rekrytering är något vi anser har saknats i vårt redan starka företagsnätverk. Tranpenad blir ett friskt tillskott i Rögle Exclusive och vi ser fram emot att våra företag får en ny partner som kan hjälpa dem. Vi är också övertygade om att Tranpenad kommer att bli en viktig pjäs i vårt arbete i Grönvit hållbarhet, där en stor del handlar om att hjälpa personer ut i arbetslivet, säger Christian Sandell, försäljningschef i Rögle.

Läs mer om Rögle här.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.