Ny affärsområdeschef Tranpenad Entreprenad

2019-06-12

Hans favoritprogram är excel, han vill att alla medarbetare ska må bra och älskar att dricka kaffe på stranden, speciellt i Grekland. Säg hej till Dimitri Roumeliotis, affärsområdeschef Tranpenad Entreprenad.

– Jag började första april i år och det känns riktigt bra. Nu börjar jag verkligen komma in i jobbet.

Dimitri Roumeliotis är affärsområdeschef för Tranpenad Entreprenad. Det är en tjänst som bygger på att Tranpenad tar över hela logistikavdelningar för olika företag.

– Vi går in med egen personal, ansvarar för arbetsmiljö och för att all logistik fungerar problemfritt för kunden. Från producent till hylla eller privatpersoner, säger Dimitri.

Dimitri har ett långt yrkesliv inom logistik bakom sig. Han har arbetat som produktionsledare, produktionschef och som TF Site Manager på stora internationella företag.

– För mig är logistik service. Det händer saker hela tiden i en logistikkedja och det gäller att vi, när vi går in och tar över logistikavdelningar verkligen har rätt kvalitet och kompetens i vår leverans. Det är just det som vi tillsammans med våra fantastiska konsulter kan erbjuda.

 Även om siffror, excel och budgetar är viktiga för Dimitri är det dock konsulterna som är viktigast.

– När Tranpenads konsulter mår bra, mår Tranpenad bra. Men vi får inte heller glömma bort våra kunder. De behöver också må bra för att Tranpenad ska bli riktigt framgångsrikt. 

Dimitri kommer från Grekland men bor sedan år 1993 i Haninge i Stockholm. Han är gift och har två vuxna barn. Lediga dagar tillbringar han helst på stranden i Grekland.

– Vi har ett hus i Halkidiki och dit åker vi så ofta vi kan. En perfekt dag vaknar jag tidigt och går en promenad på stranden. Sen sätter jag mig på ett strandkafé som en kompis till mig driver. Dricker kaffe, badar och pratar med folk. Det är ett sätt att ladda batterierna så att jag får energi för att klara mörkret och kraven här hemma.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.