Pressmeddelande: Tamro AB väljer Tranpenad som Preferred Supplier.

2021-03-31

Logistik- och bemanningsföretaget Tranpenad har valts till preferred supplier partner till Sveriges största läkemedelsdistributör Tamro. Avtalet gäller både e-handel, lager och distribution. Detta gör Tranpenad till en viktig driftpartner för Tamro.

(MÖLNDAL - 31 mars 2021) Avtalet innebär att när Tamro ska hyra in personal till lager, e-handel eller logistik, vänder de sig i första hand till Tranpenad.

– Det här betyder att vi som driftpartner kommer att ta över en stor del av den existerande bemanningspersonalen säger Tranpenads vd Tomas Hulth. Sammantaget rör det sig om bemanningstjänster i både Göteborg och Stockholm.

Idag har Tranpenad runt 1 800 anställda konsulter fördelade över sju städer och bemannar främst lager, e-handel och logistik. Samarbetet med Tamro startade redan 2003.

- Med 18 års erfarenhet av bemanning från Tranpenad vet vi att det här avtalet är helt rätt för oss. Vi får personal som är engagerad och på tårna, säger Jörgen Mossberg, inköpschef på Tamro.

När det gäller distribution av läkemedel får inget fallera. Vissa mediciner måste ut till de apotek som lagt beställningen inom 24 timmar. Då måste hela logistikkedjan agera snabbt och korrekt.

Tranpenad har haft en aggressiv tillväxtstrategi sedan starten 1999 och har utsetts till gasellföretag och 2019 till Mästargasell av Dagens industri. Nu har Tranpenad siktet fast inställt på att bli en av Sveriges största aktörer inom logistik, lager och e-handel. En av de viktigaste faktorerna på den resan är att tillhandahålla personal som levererar högre produktivitet.

- Jag är oerhört stolt och glad över affären med Tamro. Den visar att vår affärsidé och vårt erbjudande är helt rätt, säger vd Tomas Hulth.

Om Tranpenad
Tranpenad är en av Sveriges största aktörer inom bemanning inom lager, logistik och E-handel. Utöver traditionella bemanningslösningar erbjuder företaget även expertis för logistikentreprenader. 2020 omsatte Tranpenad 1 800 anställda konsulter och har kontor i Göteborg, Helsingborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna och Örebro. Tranpenad är det personliga bemanningsföretaget som löser sina kunders alla personalbehov på ett enkelt och smidigt sätt - vare sig det gäller tillfälliga arbetstoppar eller långsiktig bemanning. www.tranpenad.se

Om Tamro
Vi äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det vi däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Tamro är en oberoende möjliggörare som bidrar till en säker och jämlik tillgång till läkemedel. www.tamro.se

Kontakt: Tomas Hulth, vd Tranpenad AB
Mobil: +46 (0)704-20 30 10
Mail: tomas.hulth@tranpenad.se

Kontaktperson på Tamro
Maria Cederfont, Press & Mediekontakt
Mobil: +46 (0)761-28 67 97
Mail: maria.cederfont@tamro.com

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.