Pressmeddelande: Tranpenad fortsätter att växa, Entreprenadchef rekryterad

2021-05-03

Logistik- och bemanningsföretaget Tranpenad fortsätter att växa och utveckla sina affärslösningar till både nya och befintliga kunder genom att förstärka organisationen med erfaren Entreprenadchef.

(MÖLNDAL – 3 maj 2021) Peter Ekholm heter Tranpenads senaste starka rekrytering. Peter kommer närmast från rollen som VD på Urbaser AB, en av de ledande privata aktörerna i Sverige inom insamling- och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Dessförinnan var Peter en del av DB Schenker, bland annat i rollen som regionchef. Med sina mer än 20 års erfarenhet av logistikbranschen blir Peter Ekholm en nyckelspelare i att ytterligare stärka och utveckla Tranpenads erbjudande.

·    Mitt fokus blir att utveckla nya såväl som befintliga kundrelationer till mer av ett partnerskap. Kunden ska tryggt kunna driva sin kärnverksamhet och veta att vi sköter produktion och logistik. Vi är en viktig del i att driva kundens affär. Vi ska samtidigt vara mer transparenta i hur vi utvecklar verksamheten tillsammans. Trygghet, flexibilitet och inga överraskningar. Initialt åker jag runt Sverige för att få ett ansikte på alla. Jag har goda logistikerfarenheter från lång tid och hoppas bidraga med mina erfarenheter, säger Peter Ekholm.

Peter Ekholm kommer att sitta med i ledningsgruppen och driva utvecklingen inom entreprenadaffären.

·    Nu när vi fått Peter med på tåget så kan vi vässa vårt erbjudande ytterligare inom logistikentreprenader. Som driftpartner inom logistik och den växande e-handeln ser vi mycket fram emot Peters kompentens och glada sinne och aldrig sinnade affärsvilja, kommenterar VD Tomas Hulth.

Tranpenad har haft en aggressiv tillväxtstrategi sedan starten 1999 och har utsetts till gasellföretag och 2019 till Mästargasell av Dagens industri. Nu har Tranpenad siktet fast inställt på att bli en av Sveriges största aktörer inom logistik, lager och e-handel.

Idag har Tranpenad 1 800 anställda konsulter fördelade på flera strategiskt viktiga städer och bemannar inom lager, logistik, industri och E-handel.

--

Om Tranpenad

Tranpenad är en av Sveriges största aktörer inom bemanning för lager, logistik, industri och E-handel. Utöver traditionella bemanningslösningar erbjuder företaget även expertis för logistikentreprenader.
Idag har Tranpenad över 1 800 anställda konsulter och kontor i  Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna och Kungsör.
Tranpenad är det personliga bemanningsföretaget som löser sina kunders alla personalbehov på ett enkelt och smidigt sätt- vare sig det gäller tillfälliga arbetstoppar eller långsiktig bemanning.
www.tranpenad.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.