Träffa Matthias Kettelhoit ny styrelsemedlem i Tranpenad

2020-09-14

Hej Matthias! Vad är din roll idag?

Idag är jag Head of Logicenters som är nordens största fastighetsutvecklare/ägare inom logistik. Vi arbetar med alla stora logistikföretag och äger över 1,5 miljon m2 lager.

Vad har du för bakgrund?

Jag är en riktig urgöteborgare, är i grunden systemvetare och har haft förmånen att arbeta brett inom logistiksektorn i huvudsak med affärsutveckling och marknad i ledande positioner. Jag har bland annat varit VD för Aditro Logistics, varit Business Director på DB Schenker och suttit i flera olika styrelser i bolag inom logistikbranschen.

Vad blir din roll i Styrelsen för Tranpenad?

Jag kommer att bidra ytterligare med kompetens kring tillväxt, processtänkande och hur vi bygger upp strukturkapital inom Tranpenad. Jag kallas ibland lite på kul för den ”tyske terriern” av mina vänner och hoppas även kunna bidraga med mycket energi. Jag har även arbetar med Privat Equity och 3PL (Tredjepartslogistik). Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med VD Tomas och övriga teamet. Tranpenad är ett riktigt intressant och välskött bolag med stor potential.

Vad gör du på fritiden?

Jag är mycket aktiv. Styrketränar och löptränar regelbundet. Vi har hus på Tjörn så på sommaren blir det mycket båtliv. På vintern blir det gärna längdskidor och snowboard. Det blir även en och annan tur med mountainbike.

Det du inte visste om Matthias?

Jag är före detta kroppsbyggare och skolad på det legendariska gymmet Olympia på Kungshöjd i Göteborg. Jag blev även morfar redan som 40-åring. Idag har jag hunnit bli 55 och har 3 barnbarn. Man brukar säja att det är livets efterrätt. I mitt fall kom den tidigt.

Tack för pratstunden Matthias.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.