Träffa vår nya Entreprenadchef Peter Ekholm

2021-04-28

Hej Peter!

Vad blir din roll på Tranpenad?

Jag ska utveckla och optimera partnerskapet med våra kunder och även rekrytera nya kunder. Vi ska lära oss att arbeta smartare, inte springa fortare. Våra kunder ska tryggt kunna lita på att dom kan fokusera på sin kärnverksamhet samtidigt som vi sköter produktion och logistik. Jag har stor logistikerfarenhet och hoppas kunna bidraga med mina kunskaper. Så här i början åker jag runt Sverige och träffar medarbetare för att få ett ansikte på alla.

Vad är det bästa med att komma till Tranpenad?

Jag är en tävlingsmänniska och har längtat efter att komma in i en verksamhet med stark tillväxt. Jag drivs av att skapa relationer och att skapa transparenta mervärden för kunden. Därför är det en härlig utmaning att få komma till ett så entreprenörsdrivet företag som Tranpenad. Tranpenad känns helt rätt för mig.

Vad har du gjort tidigare?

Närmast kommer jag från Urbaser i Stockholm där jag var VD i 9 år. Urbaser är del av en nordisk koncern och jag var ansvarig för den svenska marknaden. Där blev det mycket arbete med offentlig upphandling. Dessförinnan arbetade jag många år inom DB Schenker där min sista tjänst var som regionchef. Jag är född i Varberg och uppvuxen i Örebro.

Vad gör du på fritiden, har du några hobbys?

Haha, arbetet är min hobby. Jag lagar gärna mat för att varva ner och kikar en hel del på all form av idrott. Just nu är det hockey som gäller.

Det du inte visste om Peter?

Jag spelade i fotboll i ÖSK, Örebro Sport Klubb. Vi tog SM-guld 1984 i ungdomsallsvenskan. Året vi vann var dock inte någon succé för mig då jag var skadad hela säsongen.

Tack för pratstunden Peter och välkommen till oss på Tranpenad.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.