Vår tillväxtresa fortsätter, träffa vår nya kontorschef i Eskilstuna!

2021-10-26

Linda Högberg är ett riktigt logistikproffs och kommer närmast från HM där hon jobbat i drygt 20 år.

Hej Linda hur känns det att börja på Tranpenad?

- Jag trivdes väldigt bra på HM där jag fått inneha många olika roller inom logistik. Men när denna chans dök upp så kunde jag inte tacka nej. Detta känns som ett riktigt drömjobb för mig. Tranpenad är inne i en expansiv fas och här i Eskilstuna pågår det en riktig ”logisstikboom”. Jag vill verkligen vara med på denna resa.

Hur ser du på den närmaste tiden i din nya roll?

- Jag vill först och främst sätta mig in i verksamheten på djupet genom att träffa befintliga kunder men självklart också välkomna nya. Det blir full fart direkt.

Vad gör du på fritiden?

- Då är det barn och sambo som står högt på agendan. Det blir mycket idrott. Sonen 9 år tränar simning och spelar fotboll samt handboll. För dottern 13 år är det 100% innebandy som gäller. Faktum är att jag själv spelade innebandy på rätt hög nivå, representerade bla. Torshälla(Eskilstuna) i div. 1. Jag gillar själv att träna i varierad form och som så många andra har jag blivit helt ”biten” av padel som jag spelar så fort jag får chansen. Dessutom är jag utbildad padelinstruktör och håller kurser och PT pass.

Vad är det inte alla vet om dig?

- Det skulle väl vara att jag älskar reggaemusik. För 2 år sedan var jag på Öland Roots och såg bland annat favoriten Syster Sol som är en fantastisk kvinnlig reggaeartist.

Är oerhört nöjd, stolt och glad att få knyta Linda till vår fortsatta tillväxtresa i Eskilstuna/Mälardalen. Att Linda nu kommit med oss på tåget med en sådan bred erfarenhet av logistik och ledarskap kommer att göra oss oerhört starka i området. Varmt välkommen Linda till oss på Tranpenad, säger Tranpenads VD Tomas Hulth i en kommentar.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.