Vi går mot en spännande framtid!

2019-09-17

Han är före detta golfproffset som sadlade om och blev kontorschef på Tranpenad i Jönköping.  Möt Emil Davidsson!

- Det är ett roligt jobb eftersom dagarna aldrig ser lika ut och det blir mycket variation i arbetet. Det är svårt att planera en vecka så jag får göra dagsplaneringar istället.

Emil är ganska ny på företaget då han började i september 2018. Han har tidigare arbetat som säljare av förpackningar och kontorsmaterial. Innan han kom till oss på Tranpenad var han Affärsområdeschef på Uniflex bemanning.

- Tranpenad är ett intressant företag som växer hela tiden. Vi har en spännande resa framför oss!

Emil bor med sambo och tre barn i Lekeryd, ca 15 min utanför Jönköping. Barnen, som är 2, 4 och 7 år gamla samt en hund och fyra katter fyller mycket av Emils tid. Ett stort intresse för Emil är golfen då han faktiskt är golfproffs! Under två år av sitt liv bodde han i Daytona Beach i Florida, USA där han hade fått ett golfstipendium.

- Det blir tyvärr inte så mycket golf längre men när jag har tid spelar jag mer än gärna.  Något annat som jag älskar att göra och som kanske inte alla vet är att jag sjunger Karaoke! Kommer jag ut någonstans där de har Karaoke så kör jag bara!

Emil berättar att för Tranpenad i Jönköping är visionen att växa och bli riktigt stora. Att vara en av de största är målet!

- Det ser mycket lovande ut just nu. Vi satsar hårt i Jönköping och vi växer hela tiden. Vi specialiserar oss på utbytesstudenter från olika delar av världen och vi kommer att bli ännu större inom det. Framtiden ser ljus ut!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.