Framtiden ser ljus ut för Tranpenad

2021-02-11

Träffa Johanna Lagerström, HR Generalist på Tranpenad.

Hej Johanna! Vad innebär din tjänst?

-          Hej! Det är en generell tjänst inom HR som består av frågor kring rekrytering, employer branding, onboardning, arbetsmiljö och policyfrågor. Jag har ett övergripande ansvar för rekryteringsförfarandet och hur vi kan nå ut och hitta nya duktiga konsulter via annonser eller exempelvis rekryteringsmässor. Min tjänst kan också beskrivas som en stöttande funktion till mina kollegor runt om i Sverige.

Hur kan en dag se ut för dig?

-          Jag börjar varje dag med att se över Tranpenads karriärsida, sedan svarar jag på mejl och slår ett getöga i vårt nya rekryteringssystem för att säkerställa att allt flyter på.  Sedan kan dagen te sig hur som helst, alla dagar ser olika ut beroende på vad som ligger i loopen för mig just då. Men den kan bestå av allt från utvecklingsarbete inom ett visst projekt, administration eller stöttning till kollegor i deras rekryteringsprocesser.  

Vad har du för bakgrund?

-          Jag har studerat beteendevetenskap och sedan dess varit verksam i roller inom HR och personal. Jag har arbetat i olika branscher, och har tidigare erfarenhet av just lager, industri och produktion från en tidigare arbetsgivare. Därför passar den här tjänsten på Tranpenad mig väldigt bra.

Vad är det bästa med din tjänst på Tranpenad?

-          Jag är ganska ny på företaget och har bara varit anställd i fem månader än så länge. Det var lite annorlunda att börja under en pandemi såklart, men alla kollegor har varit så trevliga och jag känner mig väldigt välkommen! Det händer så mycket inom Tranpenad, vi utvecklas och går framåt hela tiden så framtiden ser ljus ut. Att få arbeta med utvecklings-och förbättringsarbete är det roligaste som finns.

Vad gör du på fritiden?

-          Förutom att umgås med pojkvän och vänner tycker jag om mat och dryck i alla former och testar gärna nya restauranger så ofta det går. I övrigt dansar jag två gånger i veckan och badar bastu så ofta jag kan.

Vad vet inte alla om dig?

-          Det är att jag tävlar i musikquiz och ingår i ett musikquiz-lag med några vänner. När det inte är pandemi brukar vi ses på Söder varje månad med vårt lag och har även årliga sammankomster.

Tack för pratstunden Johanna och lycka till med din nya tjänst!

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.