Vi expanderar i Skåne och har ett nytt starkt och rutinerat team på plats.

2020-12-01

Att ständigt sträva efter att bygga vårt erbjudande till våra kunder är det viktigaste för oss på Tranpenad. Det har det varit sedan starten 1999. Vi är idag en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar inom blue-collar. Genom förvärv har vi nu ytterligare skapat tyngd i Skåne.

Skåne är en av Sveriges viktigaste marknader. Till exempel har det längs E6 i Skåne växt fram ett stort kluster av ledande logistik- och e-handelsbolag som förser hela Norden med varor. Genom att vara starka på den skånska marknaden kan vi på Tranpenad fortsätta att vara en strategisk tillväxtpartner för våra kunder i deras expansion.

Vårt nya team i Skåne står därför redo att serva både befintliga och nya kunder. Behöver du hjälp med bemanning, rekrytering eller en helhetslösning för lager, logistik eller produktion ska du inte tveka att höra av dig till oss.

Vi har omkring 1 600 konsulter på flera orter runt om i Sverige och är ett bemanningsföretag som vill ha en långsiktig relation med våra kunder. Genom att förstå deras verksamhet på djupet kan vi arbeta proaktivt och långsiktigt och se till att man alltid har rätt bemanning oavsett arbetsbelastning. Vi arbetar både för det lilla företaget och för den stora internationella koncernen.

Vi är det personliga bemanningsföretaget som vet att det är människorna som gör skillnaden.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.