Tranpenad växer och välkomnar Emil Stomberg som ny Kontorschef i Stockholm

2021-10-14

Träffa Emil Stomberg, ny kontorschef i Stockholm sedan den 1 oktober.

Emil Stomberg började på Tranpenad för drygt 3 år sedan och har hunnit med att axla flera olika roller som bland annat konsultchef, KAM och kontorschef Göteborg. Nu är det Stockholmsmarknaden som gäller.

Hej Emil!

Vad blir det första du gör i din nya roll?

Stockholmsmarknaden är stark och expansiv. Därför känns det naturligt för mig att direkt fokusera på affären och snabbt komma igång. Faktum är att jag gärna tar mig lite vatten över huvudet för att inte tveka. Jag älskar Stockholm och trivs bra med mina medarbetare.
 

Vad är det bästa med att arbeta på Tranpenad?

Jag har en ombytlig tjänst där ingen dag är den andra lik. Jag känner att jag har mandat och kan påverka affären i varje givet tillfälle med fokus på kundens unika behov och förutsättningar. Jag känner att vi på Tranpenad verkligen kan göra skillnad för våra kunder.
 

Vad gjorde du innan Tranpenad?

Jag var Account Manager på telecombolaget 3 och hjälpte företag med deras telefoni- och växellösningar. Faktum är att det var så jag kom i kontakt med Tranpenad första gången. Första mötet var med VD Tomas Hulth och resten är historia.

Vad gör du på fritiden?

Då hänger jag gärna med min sambo och vår 2 år gamla Cockerspaniel Esther.
Mat och vin är ett annat stort intresse liksom att träna cross fit.

Vad är det inte alla vet om dig?

Jag var på resande fot i Australien för många år sedan. Plötsligt dök det upp en talangscout som högg mig på gatan. Han frågade mig om jag var intresserad av att bli fotomodell och mannekäng. Efter att den första chocken lagt sig tackade jag ja till att testa och hade en karriär som modell under en period. Det blev olika uppdrag i allt från Hong Kong och Tokyo till andra platser i Asien och Australien.
 

Tack för pratstunden Emil.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.