Konsultchef Marie Eriksson Lindsjö: Jag har alltid känt att jag vill hjälpa människor till att hitta jobb!

2020-03-26

Träffa Marie Eriksson Lindsjö som är konsultchef i Mälardalen. Marie har arbetat på Tranpenad i ett år men kommer närmast ifrån Hotellbranschen. Under sju år arbetade hon inom Nordic Choice Hotels vilket hon känner har gett henne en bred kunskap inom Hotellbranschen och näringslivet. Trots att hon trivdes kände Marie till slut att hon ville ha nya utmaningar.

”Jag har alltid haft en längtan att få hjälpa människor att komma ut i arbetslivet och att få träffa många nya människor med olika erfarenheter och bakgrunder. Då blev bemanningsbranschen ett klart val.”, förklarar hon.

Tjänsten som Konsultchef innebär att ta hand om all rekrytering ut mot kunderna med bemanning, bokningar och beställningar. Ingen dag är den andra lik för en konsultchef och Marie kan inte beskriva en generell dag men hennes dagar har ändå gemensamt att hon finns där för konsulterna och stöttar dem i alla frågor. Hon tar hand om bokningarna och förmedlar dem till sina konsulter. Det blir också mycket kundbesök för Marie.

”Vi har ett gott samarbete med kunderna!”, säger hon.

Marie bor centralt i Eskilstuna och har en liten son på fyra månader. Hon beskriver sig vara en väldigt familjär person. Hemma i Eskilstuna blir det mycket småbarns liv för henne men då Maries övriga familj bor i Göteborg blir det också en del resor dit för att kunna umgås med hela sin familj.

Något som kanske inte alla vet om Marie är att hon alltid haft en dröm om att få åka till Maldiverna och 2016 blev det äntligen av!

”Jag har drömt om den resan sedan jag var liten och det var så häftigt att komma dit. Det är mycket bättre än vad bilderna visar!” berättar hon.

Framtiden för Tranpenad känns ljus tycker Marie.

”Trots mörkret i samhället just nu så kan det bara bli bättre!”, säger hon.

Tack för ett trevligt samtal Marie och lycka till!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.