Kristoffer Ottosson ny kontorschef i Göteborg

2021-11-17

Träffa Kristoffer Ottosson ny kontorschef i Göteborg.

Sedan 2 månader är Kristoffer ny i rollen som kontorschef i Göteborg. Kristoffer kommer från bemanningsföretaget Enfuturum i Skåne som köptes av oss på Tranpenad i oktober 2020.

Hej Kristoffer!

Hur trivs du i Göteborg?

Det känns verkligen bra. Ny stad, nya människor och kollegor. Det är lite av ett äventyr.  Jag kommer ju från lilla Hörby i Skåne, så det är ju lite skillnad.
 

Hur kan en arbetsdag se ut?

I min roll som kontorschef är jag ansvarig för den dagliga driften tillsammans med mina fyra konsultchefer. Jag tar hand om våra kunder och bearbetar även nya. Det är stor variation.
 

Vad har du gjort tidigare?

Efter gymnasiet började jag som lagerarbetare inom bemanningsbranschen. Jag trivdes jättebra. Men efter några år funderade jag på att byta bransch. När jag sa det till min dåvarande chef blev jag erbjuden rollen som konsultchef i stället. Jag tackade ja och har varit branschen trogen sedan dess. Att få vara en del i tillväxtresan med Tranpenad sporrar mig.
 

Vad gör du på fritiden?

Nu när jag börjat känna mig hemma i Göteborg har jag tagit upp Padel-spelandet igen. Det är superkul. Annars blir det styrketräning och gärna en promenad. Jag gillar att promenera och samtidigt rensa huvudet lite grann.
 

Vad är det inte alla vet om dig?

Jag var en lovande fotbollsspelare och debuterade i division 3 redan som junior.
 

Tack för pratstunden Kristoffer!

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.