Vi fortsätter att växa och startar kontor i Eskilstuna

2021-06-18

Vi fortsätter att lägga Sverigepuzzlet och stärka vårt erbjudande för våra kunder genom att nu starta ett kontor i Eskilstuna. Kontorschef är Marie Ullenius. Vi fångar Marie i farten.

Hej Marie! Hur känns det?

-          Ja nu är det bara skylten som fattas. Den kommer upp snart och det känns skönt att vi ytterligare stärker servicegraden för våra kunder i Eskilstuna och Mälardalen. Närheten till våra kunder är A och O. Vi vill alltid vara personliga och närvarande för såväl kunder som våra konsulter. Att ligga steget före och vara proaktiva är viktigt för oss.

Kontoret är centralt beläget på Fristadstorget med Stadshuset som granne. Vårt starka team i Eskilstuna är alla nyckelpersoner i vår vidare satsning.

Välkomna hit!

--

Tranpenad Bemanning är en av Sveriges största aktörer inom bemanning avseende: Lager, Logistik, Industri och E-handel. Utöver traditionella bemanningslösningar erbjuder vi även vår expertis för logistikentreprenader. Idag har vi ca 1800 anställda konsulter och vi har kontor i Göteborg, Helsingborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan, Eskilstuna och Kungsör. Vi är det personliga bemanningsföretaget som löser alla dina personalbehov på ett enkelt och smidigt sätt för dig som kund vare sig det gäller tillfälliga arbetstoppar eller långsiktig bemanning.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.