Tranpenad tillsätter vice vd!

2019-08-06

Camilla Thulin tillträder som vice vd för Tranpenad AB från och med 1 juli. Med många års erfarenhet från ledande befattningar på större företag tillför hon den struktur och stabilitet företaget behöver i sin fortsatta expansion.

Uppdraget är ett organisatoriskt led i företagets ambition att dubblera omsättningen inom fyra år och säkerställa en god lönsamhet och positiv utveckling.

- Med Camilla på plats och hennes förmåga att se helheten, får jag möjlighet att bygga verksamheten framåt och se till att våra mål och ambitioner blir verklighet, säger Tomas Hulth, grundare och vd.

Camilla Thulin är idag HR-chef för Tranpenad AB. En tjänst hon fortsatt kommer inneha parallellt med tjänsten som vice vd.

- Jag är mycket glad och taggad inför det förtroende jag fått. Att få arbeta tillsammans med alla fantastiska kollegor med utvecklingen av vår bemanningsaffär och vårt employer brand i en intressant och spännande fas känns otroligt kul. Tranpenads framgång ligger mycket i tillgängligheten, personlig närvaro och viljan att utvecklas tillsammans med kunder och konsulter, och den resan kommer vi att fortsätta på, säger Camilla Thulin.

Tranpenad startade för 20 år sedan och är idag ett av Sveriges största bemanningsföretag. Vi erbjuder bemanning, rekrytering och entreprenadlösningar inom kontor, lager, logistik och industri. Tranpenad växer hela tiden och finns idag representerade i Göteborg, Eskilstuna, Helsingborg, Jönköping, Stockholm, Trollhättan och Örebro. Vårt mål är att både företag och människor ska växa och må bra.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.