Jag håller medarbetarsamtalen på trucken!

2019-10-23

Träffa Ellinor Nyqvist som är Konsultchef på Tranpenad i Trollhättan. Ellinor började sin karriär som butikschef och drev under 14 år en butik som säljer dam- och barnkonfektion.

Hon har även arbetat på butikerna Nilson Shoes Skopunkten och Din Sko. Därefter tog hon ett arbete som säljare på Lokaltidningen i Trollhättan. En dag hörde Tomas Hulth på Tranpenad av sig och ville boka in ett möte med henne. Detta ledde i sin tur till att Ellinor bytte bransch till bemanningsbranschen och har nu arbetat på Tranpenad som Konsultchef i fyra år.

- Det bästa med att arbeta hos Tranpenad är mötet med människorna, kollegor och kunder”, säger hon.

Arbetsdagarna för en Konsultchef kan se väldigt olika ut berättar Ellinor. En dag kan tex starta 06.00 med ett telefonsamtal om att någon är sjuk och då får hon rodda i det och försöka ersätta konsulten som blivit sjuk. Hon beskriver att hon fungerar som säljare i vissa lägen, att hon pratar mycket med kunder, lägger in tidrapporter, håller i intervjuer, skapar annonser och mycket mer.

- Man får vara väldigt flexibel i det här yrket, förklarar hon.

Mest av allt gillar Ellinor att vara ”ute på golvet” och arbeta. Hon berättar att hon ibland byter om till blåkläder och jobbar sida vid sida med personalen.

- Det är ett bra sätt att se vår verksamhet. Jag brukar säga att jag håller medarbetarsamtalen på trucken, berättar hon.

Ellinor bor i Björndalen utanför Trollhättan med sin man, fem barn och schäferhunden Atlas. Fritiden spenderas med familjen men gärna även i skogen med hunden. Det bästa Ellinor vet är att vara vid kusten och ute på havet. Familjen har en liten båt av modellen Snipa som de åker ut med så ofta de kan. Ett annat stort intresse för Ellinor är träningen och hon berättar något som kanske inte alla vet om henne vilket är att hon för fyra år sedan ansökte till TV-programmet ”Gladiatorerna” och blev antagen till uttagningen i Stockholm.

Ellinor ser ljust på framtiden för Tranpenad. Hon berättar att branschen har växt genom åren.

- Jag tror även att vi kommer att växa framöver. Vi trivs på Tranpenad! avslutar hon.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.