Vi välkomnar vår nya styrelseordförande Magnus Götenfelt

2021-09-21

Vår nya ordförande Magnus Götenfelt kommer närmast från PwC där han varit verksam som revisor och partner i drygt 30 år. I rollen som ordförande kommer Magnus Götenfelt att lägga fokus på den strategiska planen för bolaget och att stötta organisationen i stort. Med sina erfarenheter från tiden inom PwC och kunskap av bolag i tillväxt bakom sig blir Magnus en viktig kugge i Tranpenads vidare utveckling.

-    Vi har en mycket fin sammansättning i styrelsen där vi alla kan bidraga med olika kompetenser. Min roll är att hålla ihop gruppen och se till att vi talar om rätt saker. Bolaget har en stark tillväxt med en miljardomsättning som delmål och jag kommer bland annat att bidraga med kompetens inom finans, redovisning, ekonomi och revision, säger Magnus.

På fritiden är Magnus en sann föreningsmänniska och är engagerad i fotbollsklubben Älvsborgs FF, både som en av tränarna för damernas A-lag samt som ordförande. Annars är det familjeliv, resor och golf som ligger Magnus varmt om hjärtat. 

-  Jag har jobbat med Magnus sen 2008, då i rollen som Tranpenads revisor, men det har varit många helger och sena kvällar där vi bollat oss fram. Ser oerhört fram emot detta, välkommen Magnus, säger Tranpenads VD Tomas Hulth i en kommentar.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.