Tranpenad tecknar 3-årsavtal med IAC Sverige AB

2019-08-14

Tranpenad har tecknat ett tre-årsavtal med IAC Sverige AB. Avtalet innebär att Tranpenad blir Preferred Supplier inom bemanning för IAC i Sverige.

- Det är en av Tranpenads, genom tiderna, största enskilda bemanningsaffärer, säger Tomas Hulth, grundare och vd. Det långsiktiga samarbetet är en väldigt viktig affär för vår satsning på västra Sverige, sett ur ett strategiskt perspektiv.

IAC är en global ledande leverantör av komponenter till fordonsindustrin. I Sverige arbetar drygt 1.500 personer plus drygt 300 inhyrda konsulter på de tre platser IAC är etablerade på - Färgelanda, Skara och Göteborg. IAC:s produktion består bland annat av instrumentpaneler, konsolsystem och dörrpaneler.

- Vi känner oss trygga i det kraftfulla samarbete vi påbörjat med Tranpenad, säger Anders Ericson, General Manager IAC Sweden och Fiona Jonasson, Vice President Corporate HR Administration & Compliance.

Tranpenad startade för 20 år sedan och är idag ett av Sveriges största bemanningsföretag. Vi erbjuder bemanning, rekrytering och entreprenadlösningar inom kontor, lager, logistik och industri. Tranpenad växer hela tiden och finns idag representerade i Göteborg, Eskilstuna, Helsingborg, Jönköping, Stockholm, Trollhättan och Örebro. Vårt mål är att både företag och människor ska växa och må bra.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.